Ηράκλειο: +3028102 22050    Μάλια: +3028970 32603
Δευτέρα – Σάββατο 9:30-14:30 / 18:00-21:00
Δημοκρατίας 5, Ηράκλειο   Ελ. Βενιζέλου 77, Μάλια

Σφάλματα δικτύου

Xtreme Services > Σφάλματα δικτύου

Αν το επάγγελμα σας καθιστά το smartphone απαραίτητο εργαλείο για να επικοινωνείτε διαρκώς με πελάτες ή συνεργάτες αλλά ακόμη και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το σφάλμα Network IC μπορεί να σας δυσκολέψει και να σας δημιουργήσει πρόβλημα στην επικοινωνία. Αυτό το σφάλμα προκαλεί την απώλεια σήματος που είναι πάντα ενοχλητικό εάν κάποιος βρίσκεται κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας.

Το Network Integrated Circuit (Ολοκληρωμένο Κύκλωμα Δικτύου) είναι ένα από τα πιο βασικά κυκλώματα στην μητρική πλακέτα του smartphone. Αυτό το κύκλωμα αποτελείται από μικροτσίπ, ενισχυτές, ρυθμιστές κι άλλα μικροεξαρτήματα τα οποία όλα μαζί εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία της σύνδεσης στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και mobile internet. Εάν κάποιο από αυτά τα μικροεξαρτήματα έχει σπάσει, χαλάσει ή ακόμα και ραγίσει, τότε εμφανίζονται προβλήματα στην επικοινωνία σας.

Εάν έχει προκύψει βλάβη στο Network IC, το smartphone σας μπορεί να παρουσιάσει διάφορα συμπτώματα στην λειτουργία του. Το πιο συνηθισμένο και ταυτόχρονα και το πιο παρεξηγημένο, είναι η αυξομείωση του σήματος. Συνήθως αυτό παρερμηνεύεται ως χαλασμένη κεραία αλλά στην περίπτωση που έχει χαλάσει η κεραία, τότε το smartphone σας θα έχει συνεχόμενα είτε πολύ χαμηλό είτε και καθόλου σήμα. Εάν το σήμα της συσκευής σας ενώ είναι γεμάτο, ξαφνικά χάνεται και έπειτα επανέρχεται, αυτό είναι δείγμα ότι αντιμετωπίζει Network IC βλάβη.

Κάποια άλλα συμπτώματα αυτής της βλάβης είναι όταν το smartphone σας κάνει συνεχώς Αναζήτηση Δικτύου, όταν δεν συνδέεται στο δίκτυο 3G/4G ή όταν σας καλούν δεν δέχεστε την κλήση, ενώ φαίνεται πως έχετε δίκτυο, και μετά να λαμβάνετε μήνυμα πως είχατε αναπάντητη κλήση.

Αν και η βλάβη στο Network IC θεωρείται μια σοβαρή βλάβη, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επισκευαστεί και η πιθανότητα να μην επισκευάζεται είναι μια σπάνια περίπτωση.

Καλεστε μας για να λαβετε δωρεαν προσφορα τωρα