Ηράκλειο: +3028102 22050    Μάλια: +3028970 32603
Δευτέρα – Σάββατο 9:30-14:30 / 18:00-21:00
Δημοκρατίας 5, Ηράκλειο   Ελ. Βενιζέλου 77, Μάλια

Επισκευή βάσης σύνδεσης

Xtreme Services > Επισκευή βάσης σύνδεσης

Σταμάτησε να φορτίζει το smartphones σας; Δεν το αναγνωρίζει πια ο υπολογιστής σας; Θέλετε να λυθεί το πρόβλημα αυτό άμεσα; Στο Xtreme Services αντικαθιστούμε τη βάση σύνδεσης του smartphones σας και το επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα σε χρόνο μηδέν!

Τι περιλαμβάνει η επισκευή βάσης σύνδεσης:
Στο κοστος επισκευής βάσης σύνδεσης smartphone συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε το smartphone σας σε ένα από τα καταστήματα Xtreme Services μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη βάση σύνδεσης όσο εσείς περιμένετε… συνήθως σε λιγότερο από 20 λεπτά!

Σχετικά με την επισκευή βάσης σύνδεσης:
Η βάση σύνδεσης του smartphone είναι μερος ενός σύνθετου ανταλλακτικού που συμπεριλαμβάνει την είσοδο ακουστικών και το μικρόφωνο της συσκευής. Αυτό σημαίνει πως η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που δίνουμε καλύπτει και αυτό τo εξάρτημα.

Η βάση σύνδεση του smartphone σας μπορεί να χρειάζεται επισκευή εάν:

η συσκευή δεν φορτίζει

η συσκευή δεν συνδέεται με Η/Υ

η συσκευή δεν φορτίζει γρήγορα

το καλώδιο δεν μπαίνει καλά στην βάση σύνδεσης

η βάση σύνδεσης έχει σπάσει

*Υπάρχει περίπτωση για τη βλάβη που παρουσιάζει η συσκεύη σας, να μην φταίει η βάση σύνδεσης αλλά να είναι πρόβλημα της μητρικής πλακέτας του smartphone σας. Μην σας ανησυχεί, μπορούμε να επέμβουμε και στην μητρική πλακέτα! Με μια γρήγορη διάγνωση, σας ενημερώνουμε εάν το πρόβλημα οφείλεται στη βαση σύνδεσης ή στο κύκλωμα διαχείρισης ρεύματος της μητρικής πλακέτας.

Καλεστε μας για να λαβετε δωρεαν προσφορα τωρα