Ηράκλειο: +3028102 22050    Μάλια: +3028970 32603
Δευτέρα – Σάββατο 9:30-14:30 / 18:00-21:00
Δημοκρατίας 5, Ηράκλειο   Ελ. Βενιζέλου 77, Μάλια

Αντικατάσταση μπαταρίας

Xtreme Services > Αντικατάσταση μπαταρίας

Έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας; H μπαταρία τελειώνει πιο σύντομα από ότι παλαιότερα, ενώ εσείς συνεχίζετε να κάνετε την ίδια χρήση; Κλείνει από ρεύμα το τηλέφωνο σας ενώ δείχνει ακόμα υψηλό ποσοστό μπαταρίας; Ίσως ήρθε η στιγμή να αλλάξετε την μπαταρία του smartphone σας. Θέλετε να γίνει αντικατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, σήμερα κιόλας; Στo Xtreme Services αντικαθιστούμε την μπαταρία του smartphone και επαναφέρουμε τη συσκευή σας σε πλήρη λειτουργικότητα, σε χρόνο μηδέν!

Τι περιλαμβάνει η επισκευή:
Στο κόστος αλλαγής μπαταρίας smartphone συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η 3 μηνών εγγύηση καλής λειτουργίας.

Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε το smartphone σας σε ένα από τα καταστήματα Xtreme Services μπορούμε να αντικαταστήσουμε την μπαταρία όσο εσείς περιμένετε…  σε περίπου από 20 λεπτά!

Η μπαταρία μπορεί να θέλει αντικατάσταση εάν:

  • η συσκευή δεν φορτίζει
  • η μπαταρία έχει φουσκώσει
  • η συσκευή κάνει επανεκκινήσεις
  • έχει μειωθεί αισθητά η διάρκεια της μπαταρίας
  • η συσκευή κλείνει ξαφνικά σε ποσοστό μεγαλύτερο του 1%
  • το ποσοστό μπαταρίας έχει κολλήσει και δεν αυξομειώνεται

*Υπάρχει περίπτωση για τη βλάβη που παρουσιάζει η συσκεύη σας, να μην φταίει η μπαταρία αλλά να είναι πρόβλημα της μητρικής πλακέτας του smartphone. Μην σας ανησυχεί, μπορούμε να επέμβουμε και στην μητρική πλακέτα! Με μια γρήγορη διάγνωση, σας ενημερώνουμε εάν το πρόβλημα οφείλεται στη μπαταρία ή στο κύκλωμα διαχείρισης ρεύματος της μητρικής πλακέτας.

Καλέστε μας για να λάβετε ένα δωρεάν προσφορά τώρα